Utmanande & Kreativt

Ny målningslinje

-Vi tog in offerter från flera leverantörer men just IK Teknik utmärkte sig med smarta lösningar som vi inte såg hos någon annan. Jag är själv väldigt teknisk intresserad och bestämde mig för att besöka IK Teknik. Knappt hade jag fått en kopp kaffe innan vi var fördjupade i innovativa diskussioner och utvecklingsmöjligheter för träindustrins maskiner. Tillsammans utvecklade vi den målningslinje vi nu har i Edsbyn, en effektivare och mer energisnål linje än någonsin. Dessutom är brädorna torra när de kommer ut eftersom vår konstruktion tillåter en mycket längre torktid.

-När jag sedan hade behov av en ny maskinutveckling var det naturligt att gå direkt till IK Teknik och vi utvecklade en väldigt bra spiklinje för råspontluckor som både skarvar och kapar luckorna. Jag fortsätter att anlita IK Teknik eftersom vårt samarbete är bra.

Arne Eriksson

Valbo Trä

Kunder

Flyttning & MOntering

Bygga om anläggning

-Genom en gemensam affärsbekant mötte jag Ola Iversen på IK Teknik och kände förtroende direkt. Jag behövde en leverantör med hög teknisk och mekanisk kompetens. Någon som kunde hjälpa oss att demontera, bygga om och renovera anläggningar för att slutligen montera dem.

-På IK Teknik har alla medarbetare ett stort engagemang och en hög kompetens. Man löser alla uppgifter vi ger dem, hur komplexa de än tycks vara. Nu är våra och deras medarbetare så väl samkörda att de vet vad vi vill ha. De är riktigt duktiga på att göra bra ritningar och det är avgörande för att vårt samarbete fungerar så bra.

Göran Svärd

ATA timber
work with us

Let's work together

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form